Voorzieningen

                                          Faciliteiten

                                                                Snack&lunchcafe                     Sportvelden                            Wasserette 

                                                                      Kantine                                Speeltuinen                             Kinderbad


VOOR DE KIDS

Over de camping verspreid liggen een aantal speeltuinen, waar de kinderen lekker kunnen schommelen, van de glijbaan kunnen glijden en in de zandbak kunnen spelen. Of als de zandbakken te klein zijn, kunnen ze ook nog terecht in één van de grote speelkuilen. Ook is er een kinderbad waarin de kinderen op een zomerse dag verfrissing kunnen zoeken.


MET DE CAMPER

Komt u met de camper overnachten? Wij hebben speciale camperplaatsen aan het begin van het terrein (Receptie voorbij rijden en dan voor de slagboom kunt u links naar beneden). Hier kunt u zelf uw stroom en water regelen tegen betaling (inworp € 1,-).. Kosten voor overnachten op deze plaatsen is € 12,50 Staat u liever op het veld dan kunt u ook doorrijden via de reguliere camperplaatsen en aan de achterzijde van het grote veld of op het doortrekkersveld d een plaats uitzoeken, kosten hiervoor zijn € 15,00 per overnachting inclusief stroom en water. Bij de receptie vindt u enveloppen waar u contant geld in kunt stoppen om deze bij vertrek te deponeren in de brievenbus (tevens bij de receptie) om uw betaling te voldoen. Hierdoor heeft u de vrijheid om aan te komen en te vertrekken naar wens. Betalen kan uiteraard ook tijdens kantooruren contant of via pin bij de Receptie. U kunt het hele jaar bij ons overnachten. Onze vernieuwde toiletunit is van alle gemakken voorzien, ook van een cv!


KANTINE 

Gevestigd in twee treinwagons is de Kantine. Vanaf 1 april zullen hier weer diverse activiteiten plaatsvinden. Zie hiervoor onze agenda.


SNACK & EETCAFE ' EEXTERHALTE '

Aan het begin van de camping bevindt zich de 'Eexterhalte'. Hier kunt u terecht voor alle bekende snacks, heerlijk softijs en uitgebreide plate's.

ook voor een kopje koffie of een belegd broodje bent u hier aan het juiste adres.


SPORTEN

Aan de sportfanaten is er ook gedacht, die kunnen terecht op het sportveld, waar activiteiten als voetbal, basketbal, volleybal, badminton en nog veel meer uitstekend kunnen worden uitgevoerd. Ook is er in de zomer een animatieteam die er voor zorgt dat er van alles te doen is voor zowel jong als oud.


SANITAIR

Op de camping is een grote toiletunit. Deze is voorzien van :  TOILET EN DOUCHE/ INVALIDEN TOILET EN DOUCHE/ BABYRUIMTE EN WASSERETTE.

De toiletunit wordt verwarmd middels centrale verwarming. Heerlijk voor de wat koudere dagen!

Voor en achter op het terrein vindt u 2 kleinere units, welke voorzien zijn van toilet en douche, dus ook voor de vaste gasten die zelf geen voorzieningen in de stacaravan hebben lekker dichtbij!